Makaron Lubella wytwarzany jest z najwyższej jakości mąki. Zawartość pszenicy durum i specjalny proces mielenia ziarna pozwala otrzymać mąkę, dzięki której makaron jest odpowiednio twardy i doskonale sprężysty.
Odpowiedni proces suszenia sprawia, że Makaron Lubella nie skleja się i zachowuje naturalny zapach oraz złocisty kolor.
Lubella Tradycja od 1881
Lubella - najchętniej kupowany makaron w Polsce.
Składniki: mąka z pszenicy durum
Typ: Pszenny
Rodzaj: Kolanka
Zawartość netto: 2 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 30 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
"Środki spozywcze z dodatkiem fitosteroli, estrów fitosteroli, fitostanoli lub estrów fitostanoli: Nie"
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera siarczyny: Nie