mieszanka bałkańska z polskich warzyw
Składniki: warzywa w różnych proporcjach (marchew, groch, kukurydza, fasola szparagowa, papryka czerwona), woda, sól, cukier
Rodzaj: W zalewie
Zawartość netto: 400 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 240 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 286 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 1,7 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Wartość energetyczna kcal (energia): 5 %RWS
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 93 kcal
Wartość energetyczna kcal: 47 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 393 kJ
Wartość energetyczna kJ: 196 kJ
Wielkość porcji: 200 g
Zawartość białek (ogólnie): 7 %RWS
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 3,5 g
Zawartość białek: 1,8 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 4,1 g
Zawartość soli (ogólnie): 32 %RWS
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 1,9 g
Zawartość soli: 0,95 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 2 %RWS
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0,4 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0,4 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 0,7 g
Zawartość węglowodanów (cukry): 4 %RWS
Zawartość węglowodanów (ogólnie): 6 %RWS
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 3,4 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 16 g
Zawartość węglowodanów: 8 g