Kuksu Hot&Spicy. Zupa instant z makaronem o smkau chili
Składniki: Makaron typu noodle (72,1%): mąka pszenna , olej palmowy , skrobia modyfikowana , sól , substancje spulchniające: węglany potasu i sodu; suszone warzywa (5,1%): cebula mielona (2,3%), por płatek, szczypiorek (1,0%), papryka czerwona płatek; wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5’ – rybonukleotydy disodowe; sól, maltodekstryna, tłuszcz palmowy, przyprawy: chili (1,5%), papryka czerwona mielona; aromaty, cukier, cukier karmelizowany, koncentrat soku z marchwi w proszku, ekstrakt drożdżowy, suszony koncentrat czosnku (0,4%), grzyby shiitake, ekstrakt paprykowy, regulator kwasowości: octany sodu.
Kraj pochodzenia głównego składnika: Litwa
Rodzaj: Instant
Smak: Chili
Sposób przygotowania: Zaparzać gorącą wodą