Kuchnia Staropolska. Smalec z cebulą i mięsem 260g
Składniki: tłuszcz wieprzowy, cebula, mięso wieprzowe, sól, majeranek, czosnek. Do wyprodukowania 100 g produktu użyto 76 g tłuszczu wieprzowego, 23 g cebuli oraz 14 g mięsa wieprzowego.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 108 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Może zawierać
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 1,8 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 23 g
Wartość energetyczna kcal: 536 kcal
Wartość energetyczna kJ: 2207 kJ
Wielkość porcji: 260 g
Zawartość białek: 6,6 g
Zawartość soli: 0,82 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 54 g
Zawartość węglowodanów: 2,6 g