Kuchnia Staropolska. Smalec z boczkiem 260g.
Składniki: tłuszcz wieprzowy, cebula, boczek wieprzowy, sól, majeranek, czosnek. Do wyprodukowania 100 g produktu zużyto: 76 g tłuszczu wieprzowego i 14 g boczku wieprzowego.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 108 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Może zawierać
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 2,4 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
Wartość energetyczna kcal: 561 kcal
Wartość energetyczna kJ: 2312 kJ
Wielkość porcji: 260 g
Zawartość białek: 7,6 g
Zawartość soli: 0,8 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 57 g
Zawartość węglowodanów: 3,4 g