Zupa cebulowa to klasyczne francuskie danie przyrządzane z karmelizowanej cebuli i bulionu. Tradycyjnie zapieka się ją z chlebem i serem na wierzchu oraz podaje w ceramicznym garnku z uchem. Składniki: Cebula (42%), skrobia, sól, cukier, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe; czosnek, smażona cebula suszona 1% (cebula suszona, olej słonecznikowy), marchew, korzeń pietruszki, tymianek, kminek, aromat, kurkuma, pieprz czarny, ziele angielskie, natka pietruszki, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; olej rzepakowy.
Składniki: Cebula (42%), skrobia, sól, cukier, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe; czosnek, smażona cebula suszona 1% (cebula suszona, olej słonecznikowy), marchew, korzeń pietruszki, tymianek, kminek, aromat, kurkuma, pieprz czarny, ziele angielskie, natka pietruszki, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; olej rzepakowy.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 240 op. zb. (DU)
Alergeny:
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Nie