Krem kokosowy powstaje w ten sam sposób jak mleczko kokosowe, różni się tylko proporcjami dodanego ekstraktu i wody, posiada gęstą konsystencję i idealnie nadaje się do deserów.
Składniki: ekstrakt z orzecha kokosowego 85%, woda, emulgator: E435
Pojemność: 1 l (dm?)
Przeznaczenie: Dodatek do potraw curry, zup, sosów, deserów oraz koktajli
Zawartość tłuszczu: 21 %
"Zawartość białek w porcji (ogólnie): 1,6 g"
"Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,03 g"
"Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 1,9 g"
"Zawartość węglowodanów w porcji: 4,8 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Wartość energetyczna kcal: 215 kcal
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 215 kcal
Wartość energetyczna kJ: 886 kJ
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 886 kJ
Wielkość porcji: 100 ml
"Zawartość białek: 1,6 g"
"Zawartość soli: 0,03 g"
Kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 21 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 19 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 21 g
"Cukry: 1,9 g"
"Zawartość węglowodanów: 4,8 g"