Barszcz to smak polskiej wigilii
A barszcz Krakus - na zagęszczonym soku z buraków, bez konserwantów - to wyborna zupa, na którą zasługujesz nie tylko od święta. Dzięki sprawdzonemu od lat przepisowi, barszcz Krakus zachwyca doskonałym smakiem - wyrazistym, a zarazem delikatnym. Jest idealny na spotkanie z rodziną, z przyjaciółmi, ze znajomymi. Możesz podać go uroczyście, z uszkami lub pasztecikami... A na co dzień możesz pić go z kubka, bez żadnych dodatków. Bo barszcz Krakus nie potrzebuje towarzystwa by cieszyć.
Składniki: sok z buraków ćwikłowych z zagęszczonego soku (58%), woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku, cukier, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, warzywa i ekstrakty warzywne (zawierają seler), przyprawy i ekstrakty przypraw, aromaty (zawierają seler, mleko)
Pojemność: 1 l (dm?)
Rodzaj: Barszcz czerwony
Smak: Burak
Sposób przygotowania: Do gotowania
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Wegetariańskie: Tak
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
"Środki spozywcze z dodatkiem fitosteroli, estrów fitosteroli, fitostanoli lub estrów fitostanoli: Nie"
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera siarczyny: Nie