Cukier trzcinowy i fasolka tonka to łagodne i aromatyczne połączenie. Fasolka tonka nadaje naturalnej słodyczy, wielu wyczuwa w niej nuty wanilii, gałki, migdałów z nutą pieprzu, lukrecji, karmelu i goździków. Zjawiskowe desery powstają w mgnieniu oka.
Zainspiruj się szeroką ofertą produktów do pieczenia!
Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. // Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Składniki: Cukier trzcinowy, fasolka tonka (2,7%), wanilia Bourbon (0,3%)
Przeznaczenie: Zastosowanie: wspaniały do kremów, lodów waniliowych, deserów i dań słonych.
Typ: Mieszanki przypraw
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Może zawierać
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Cukry: 94 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Wartość energetyczna kcal: 388 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1647 kJ
Wielkość porcji: 20 g
Zawartość białek: 0,4 g
Zawartość soli: 0,01 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0,6 g
Zawartość węglowodanów: 95 g