Składniki: Liście kolendry
"Przeznaczenie: Zastosowanie: powszechnie używane są w kuchni ameryki łacińskiej, chińskiej i tajskiej. głównie do zup, sosów do sałat, curry, sosu chutney oraz dań z ryżu."
Rodzaj przyprawy: Kolendra
Typ: Przyprawy jednorodne
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Może zawierać
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 6 g