Baza do zup i sosów
Składniki: Sól morska, oleje roślinne, (shea, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia), miso (soja, ryż, woda, sól, koji) suszone warzywa w zmiennych proporcjach 6,3%, (cebula, seler, marchew, natka pietruszki, czosnek, rozmaryn) sproszkowane gotowane mięso wołowe 5%, ekstrakt z drożdży, skrobia kukurydziana, przyprawy.
Rodzaj: Bulion wołowy
Sposób przygotowania: Do gotowania, Zaparzać gorącą wodą
Smak: Wołowina
Zawartość netto: 66 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 287 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie