Baza do zup i sosów
Składniki: Sól morska, oleje roślinne, (shea, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia), miso (soja, ryż, woda, sól, koji) suszone warzywa w zmiennych proporcjach 6,3%, (cebula, seler, marchew, natka pietruszki, czosnek, rozmaryn) sproszkowane gotowane mięso wołowe 5%, ekstrakt z drożdży, skrobia kukurydziana, przyprawy.
Rodzaj: Bulion wołowy
Sposób przygotowania: Do gotowania, Zaparzać gorącą wodą
Smak: Wołowina
Zawartość netto: 66 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 287 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 3,3 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 11,9 g
Wartość energetyczna kcal: 265 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1060 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 7,3 g
Zawartość soli: 51,4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 20,8 g
Zawartość węglowodanów: 8,4 g