Sos sojowy Kikkoman jest znany i używany od wieków w Japonii jako dodatek do potraw.Bezglutenowy sos sojowy, spełnia wszelkie kryteria produktu bezglutenowego (dla osób z nietolerancją glutenu). Certyfikaty: Certyfikat koszerności, Wolne od GMO.
Składniki: Woda, soja, sól, ocet spirytusowy
Typ: Płynny
Pojemność: 1 l (dm?)
Smak: Orientalny
Przeznaczenie: Do mięs;Do pieczeni;Do potraw azjatyckich;Do potraw smażonych;Do ryb;Inne
Zawartość netto: 1,17 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 57 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Wartość energetyczna kcal: 57 kcal
Wartość energetyczna kJ: 240 kJ
Wielkość porcji: 10 ml
Zawartość białek: 10 g
Zawartość soli: 16,4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 g
Zawartość węglowodanów: 2 g