Składniki: Podgrzybki brunatne (imleria badia) 43%, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy
"Dodatki: Woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy"
Masa netto produktu po odcieku: 120 g
Rodzaj: Marynowane
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Cukry: 6,6 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Wartość energetyczna kcal: 44 kcal
Wartość energetyczna kJ: 184 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 2,4 g
Zawartość soli: 0,72 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0,4 g
Zawartość węglowodanów: 6,8 g