Pad thai, czyli smażone w tajskim stylu. Jedno z narodowych dań tajów. Oparte na makaronie, z dodatkiem krewetek, jaj, kiełków fasoli i szczypiorku. Pasta kanokwan to wyrazista kompozycja świeżych ziół o lekko słodkim posmaku. W 100% naturalna.
Składniki: cukier 40%, szalotka 15%, sos RYBNY 15% (anchois, sól, cukier), olej palmowy12% , czosnek 10%, ocet winny 8%.
Produkt bezglutenowy: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 400 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 179,2 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 756 kJ
Wielkość porcji: 72 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 2 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 1,9 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 3,6 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 2,3 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 4,9 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 30,2 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 17,28 g
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie