Kamis Sól Zmiękczająca Mięso 30G
Sól zmiękczająca mięso, która pomaga wykorzystać pełnię smaku przygotowywanego dania. Zawarty w niej naturalny enzym - papaina, pozyskiwany z owoców papai, pozwala na zmiękczanie i poprawienie kruchości mięsa, poprzez rozluźnienie jego włókien. Sól zmiękczającą stosuje się do potraw z wołowiny, baraniny, wieprzowiny oraz dziczyzny.
Dla uzyskania najlepszego efektu, należy dokładnie natrzeć mięso solą zmiękczającą na 15-20 minut przed smażeniem, pieczeniem lub gotowaniem.
Dla uzyskania najlepszego efektu, należy dokładnie natrzeć mięso solą zmiękczającą na 15-20 minut przed smażeniem, pieczeniem lub gotowaniem.
- Dodaj do ulubionych:
- Kod producenta: 5900084081016
- Dostępność: Produkt dostępny
-
Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 2,37 zł brutto
Czas realizacji: 2 dni
- 2,67 zł / szt.
-
30 g ( 89,00 zł za 1 kg )
- szt.
-
Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)