Kamis Przyprawa Do Cielęciny 20 G

Cielęcina jest ponoć najpyszniejsza, gdy jej smaku nie tłumi zbyt wiele przypraw. Jednak w najpopularniejszej włoskiej przystawce cielęcina schowana jest pod sosem rybnym. W Piemoncie, we Włoszech, mówią na nią Vitel tonna. Gotowaną lub pieczoną zimną cielęcinę kroi się w cieniutkie plastry i oblewa sosem z majonezu i roztartego tuńczyka, dekorując aromatycznymi kaparami i anchois.
  • Dodaj do ulubionych:
  • Kod producenta: 5900084180016
  • Dostępność: Produkt dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 2,76 zł brutto
  • Czas realizacji: 2 dni
  • 3,03 zł / szt.
  • 20 g ( 151,50 zł za 1 kg )
  • szt.
  • Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)
Składniki: sól, cebula, czosnek, papryka słodka, maltodekstryna, pieprz czarny - 4%, bazylia - 2%, koperek - 2%, liście laurowe, ziele angielskie
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: PolskaTyp: Mieszanki przypraw
Przeznaczenie: do cielęciny
Zawartość netto: 20 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 440 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 24 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Wartość energetyczna kcal: 208 kcal
Wartość energetyczna kJ: 875 kJ
Wielkość porcji: 28 g
Zawartość białek: 8,5 g
Zawartość soli: 38 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 1,4 g
Zawartość węglowodanów: 33 g