Intensywnie grzybowy sos wzbogacony
o aromatyczne przyprawy, idealnie komponuje
sie z daniami miesnymi oraz wegetarianskimi.
Stanowi bogactwo błonnika.
Składniki: grzyby Shiitake (Lentinus edodes (Berk.) Singer) 44 %, pasta SOJOWA (SOJA, PSZENICA, woda), olej SOJOWY, imbir, chili, NASIONA SEZAMU czarnego, przyprawy, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Zawartość netto: 50 g
Technika utrwalenia: sterylizacja
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 392 op. zb. (DU)
Termin minimalnej trwałości (od daty produkcji): 18 mies.
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Tak
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Żyto i produkty żytnie: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Wartość odżywcza
Ilość porcji w opakowaniu: 10 szt.
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 5 g