Słodki sos o bogatym smaku.
Używany do sushi, ryb i owoców morza.
Sprawdzi się jako marynata lub dip do mięs, warzyw i tofu.
Składniki: Cukier, sos sojowy (woda, soja, sól, mąka pszenna, cukier), woda, sól, skrobia modyfikowana, barwnik: karmel; ekstrakt drożdżowy, regulator kwasowości: kwas mlekowy; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
Przeznaczenie: Używany do sushi, ryb i owoców morza. sprawdzi się jako marynata lub dip do mięs, warzyw i tofu.
Smak: Słodki
Typ: Płynny
Dwutlenek siarki i siarczyny: Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Żyto i produkty żytnie: Nie
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Wartość energetyczna kcal: 205 kcal
Wartość energetyczna kJ: 870 kJ
Wielkość porcji: 100 ml
"Zawartość białek: 3,2 g"
"Zawartość soli: 7,9 g"
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 g
Cukry: 48 g
Zawartość węglowodanów: 48 g