Słodki sos o bogatym smaku.
Używany do sushi, ryb i owoców morza.
Sprawdzi się jako marynata lub dip do mięs, warzyw i tofu.
Składniki: Cukier, sos sojowy (woda, soja, sól, mąka pszenna, cukier), woda, sól, skrobia modyfikowana, barwnik: karmel; ekstrakt drożdżowy, regulator kwasowości: kwas mlekowy; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
Przeznaczenie: Używany do sushi, ryb i owoców morza. sprawdzi się jako marynata lub dip do mięs, warzyw i tofu.
Smak: Słodki
Typ: Płynny
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Wartość energetyczna kcal: 205 kcal
Wartość energetyczna kJ: 870 kJ
Wielkość porcji: 100 ml
"Zawartość białek: 3,2 g"
"Zawartość soli: 7,9 g"
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 g
Cukry: 48 g
Zawartość węglowodanów: 48 g