Makaron Longkou to naturalnie bezglutenowy azjatycki makaron w formie długich cieniutkich nitek. Doskonały jako dodatek do zup i sałatek. Doskonale absorbuje smaki. Podsmażony stanowi chrupiący składnik czy dekorację dań.
Składniki: Skrobia z zielonego groszku 85 %, woda
Typ: Bezjajeczny
Zawartość netto: 100 g
Produkt bezglutenowy: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 64 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Inne informacje
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera siarczyny: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie