Gruby, pszenny, azjatycki makaron. Idealny do dań na ciepło i na zimno.
Składniki: mąka PSZENNA 65,1 %, woda, substancja zagęszczająca: skrobia acetylowana, GLUTEN PSZENNY, sól, olej SOJOWY, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, mleczan sodu, trójpolifosforan sodowy, polifosforan sodu
Technika utrwalenia: sterylizacja
Typ: Pszenny
Zawartość netto: 200 g
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Inne informacje
Dodatki zawarte w produkcie (E-symbole): E1420 Acetylowana skrobia (syntetyczna), E270 Kwas mlekowy, E325 Mleczan sodu, E451(i) Trifosforan pentasodowy, E452(i) Polifosforan sodu
Funkcje dodatków obecnych w produkcie (zadeklarowanych jako dodatki lub numery E): Substancja zagęszczająca, Regulator kwasowości
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Tak
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera siarczyny: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie