Makaron vermicelli to prosty kształt, prosty skład i jeszcze prostsze przygotowanie. Ma postać cienkich, długich nitek. Jest jednym z podstawowych składników kuchni azjatyckich. Lekkostrawny i zdrowy, zapewnia energię na cały dzień. Prosty w przygotowaniu i bardzo smaczny. Wspaniale chłonie sosy, pozostaje sprężysty.
Składniki: mąka ryżowa 100%
Produkt bezglutenowy: Tak
Typ: Bezglutenowe
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 348 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1462 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 6,9 g"
"Zawartość soli: 0,1 g"
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0,9 g"
"Cukry: 0,9 g"
Zawartość węglowodanów: 76 g