Składniki: przecier marchwiowy (30 %), sok jabłkowy (22 %) z soku zagęszczonego, przecier jabłkowy (20 %), sok pomarańczowy (8 %) z soku zagęszczonego, woda, aromaty, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, witaminy: C, E, D.
Pojemność: 1 l (dm?)
Typ produktu: Sok
Rodzaj: Owocowo-warzywny
Smak: Jabłkowy, Marchewka, Pomarańczowy
Źródło błonnika pokarmowego: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 115 op. zb. (DU)
Wysoka zawartość [nazwa witaminy lub składnika mineralnego]: C, E, D; A
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 6,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Wartość energetyczna kcal: 30 kcal
Wartość energetyczna kJ: 125 kJ
Wielkość porcji: 100 ml
Zawartość białek: 0,4 g
Zawartość soli: 0,02 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 g
Zawartość węglowodanów: 6,6 g
Witaminy i składniki mineralne
Witamina A: 320 ?g/100ml
Witamina C: 16 mg/100ml
Witamina D: 0,75 ?g/100ml
Witamina E: 1,8 mg/100ml