Gullon ciastka z kawałkami czekolady bez dodatku cukrów, bezglutenowy. Zawierają substancje słodzące. Produkt odpowiedni dla osób chorych na celiakię. Źródło błonnika.
Składniki: kawałki czekolady bez dodatku cukrów 25% (masa kakaowa, substancja słodząca: maltitol, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, aromat waniliowy), substancja słodząca: maltitol, skrobia kukurydziana, wysoko oleinowy olej słonecznikowy 15%, mąka kukurydziana, mąka ryżowa, mąka sojowa, błonnik roślinny, skrobia kukurydziana, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, sól, , aromaty, emulgator: lecytyna sojowa.
Bez dodatku cukrów: Tak
Dodatki: Czekolada ciemna
Kraj pochodzenia głównego składnika: Hiszpania
Produkt bezglutenowy: Tak
Smak: Waniliowy
Typ: Kruche