Gruszki, połówki owoców, w lekkim syropie.
Składniki: Gruszki, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Rodzaj: Owoce w syropie
Masa netto sztuki (po odcieku): 460 g
Technika utrwalenia: sterylizacja
Pojemność: 850 ml
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 11 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1
Wartość energetyczna kcal: 70 kcal
Wartość energetyczna kJ: 297 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: <0,5
Zawartość soli: <0,03
Zawartość tłuszczów (ogólnie): <0,5
Zawartość węglowodanów: 16 g