Zacierka to makaron, który wytwarzany jest tradycyjną metodą, składniki - to mąka z wysoko glutenowej pszenicy . Stosowany do zup i sosów Składniki: Semolina-mąka z PSZENICY durum. Może zawierać jaja,soję, gorczyce, łubin.
Typ: Bezjajeczny, Z semoliny (durum)
Zawartość netto: 250 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 192 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Alergeny:
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Może zawierać
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartości odżywcze:
Wartość odżywcza
Cukry: 1,1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Wartość energetyczna kcal: 183 kcal
Wartość energetyczna kJ: 774 kJ
Wielkość porcji: 250 g
Zawartość białek: 6 g
Zawartość soli: 0,01 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0,9 g
Zawartość węglowodanów: 37 g
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie