Goliard Makaron Z Jaj Kury Zielononóżki 250 G

  • Cena netto: 7,22 zł / szt. 7,58 zł / szt.
  • 250 g ( 30,32 zł / 1 kg )
  • szt.
  • Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)
  • Szybkie płatności Blik.

Minimalna wartość zamówienia to 100 zł.

Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.

Makaron z jaj kury zielononóżki. Kura zielononóżka kuropatwiana jest polską rodzimą rasą przystosowaną do chowu w warunkach naturalnych. Jednym z podstawowych walorów jaj zielononóżek jest obniżona zawartość cholesterolu w porównaniu do jaj innych ras.Naturalne jajo od tych kur to najlepsze źródło aminokwasów, wielonasyconych kwasów tłuszczowych, witamin i związków mineralnych.
Składniki
Mąka z pszenicy zwyczajnej, semolina -mąka z pszenicy durum, pasteryzowana masa jajowa 16,6% (odpowiada porcji 4 jaj na kg mąki), kurkuma-przyprawa.
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: goliard sp. z o.o. ulica i numer: długa 6 kod pocztowy i miasto: 42-290 łojki pl
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Rodzaj: Nitki
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 30 °C
Typ: Jajeczny
Zawartość netto: 250 g
Alergeny
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 0,7 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Wartość energetyczna kcal: 147 kcal
Wartość energetyczna kJ: 622 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 6 g
Zawartość soli: 0,02 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 1,2 g
Zawartość węglowodanów: 28 g