Goliard Makaron Z Jaj Kury Zielononóżki 250 G

Makaron z jaj kury zielononóżki. Kura zielononóżka kuropatwiana jest polską rodzimą rasą przystosowaną do chowu w warunkach naturalnych. Jednym z podstawowych walorów jaj zielononóżek jest obniżona zawartość cholesterolu w porównaniu do jaj innych ras.Naturalne jajo od tych kur to najlepsze źródło aminokwasów, wielonasyconych kwasów tłuszczowych, witamin i związków mineralnych.
  • Dodaj do ulubionych:
  • Kod producenta: 5900252000856
  • Dostępność: Produkt dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 5,20 zł brutto
  • Czas realizacji: 2 dni
  • 5,83 zł / szt.
  • 250 g ( 23,32 zł za 1 kg )
  • szt.
  • Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)
Składniki: mąka z PSZENICY zwyczajnej, semolina -mąka z PSZENICY durum, pasteryzowana masa jajowa 16,6% (odpowiada porcji 4 jaj na kg mąki), kurkuma-przyprawa.
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Polska
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 30 °C
Typ: Jajeczny
Rodzaj: Nitki
Zawartość netto: 250 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 140 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 0,7 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Wartość energetyczna kcal: 147 kcal
Wartość energetyczna kJ: 622 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 6 g
Zawartość soli: 0,02 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 1,2 g
Zawartość węglowodanów: 28 g