Do pieczenia jako: środek spulchniający do ciast - 5 g sody oczyszczonej Gellwe na 500 g ciasta, środek usztywniający pianę z białek - wystarczy dodać szczyptę sody. Składniki: Węglany sodu E 500 do celów spożywczych.
Zawartość netto: 70 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 270 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Alergeny:
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Może zawierać
Wartości odżywcze:
Inne informacje
Dodatki zawarte w produkcie (E-symbole): E500 Węglany sodu
Zawiera substancje konserwujące: Nie