Fasolka Adzuki BIO 400 g

Ekologiczna fasolka adzuki ma słodko - orzechowy smak. Spożywa się ją jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. Fasolę należy moczyć przez kilka godzin. Następnie przepłukać i gotować w świeżej wodzie do miękkości około 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
  • Cena brutto: 9,45 zł / szt. 9,00 zł / szt.
  • szt.
  • Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Składniki: fasola Adzuki* 100% * składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Możliwe alergeny: Gluten,Orzechy,Sezam
Wartość odżywcza w 100g
Wartość odżywcza: 1534/363
Tłuszcz: 0.5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0.2 g
Węlowodany: 63 g
Błonnik: 13 g
Białko: 13 g