Wyjątkowo ostry sos z dodatkiem czerwonych papryczek chili. Posiada intensywny, aromatyczny, ostry smak. Znakomity do dań z mięs, ryb, drobiu i warzyw. Niezastąpiony dla miłośników ostro przyprawionych potraw.
Składniki: Woda, koncentrat pomidorowy, przyprawa Sambal 10% (papryka chili, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy, skrobia modyfikowana, substancja konserwująca: sorbinian potasu), cebula, krojone pomidory, cukier, ocet spirytusowy, sól, przyprawy, granulaty warzyw, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu).
Typ: Płynny
Rodzaj sosu: Pikantny
Smak: Pikantny
Przeznaczenie: do każdego rodzaju potraw
Zawartość netto: 1000 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 120 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie