Konserwa rybna sterylizowana
Rodzaj narzędzia połowego: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Technika utrwalenia: sterylizacja
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 471 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1940 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 9,8 g"
"Zawartość soli: 1,1 g"
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 6,1 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 48 g
Cukry: 0 g
Zawartość węglowodanów: 0 g