Konserwa rybna sterylizowana
Składniki: 60% filety ze śledzia atlantyckiego ze skórą (Clupea harengus),40% olej rzepakowy, sól. * Informacja o połowie – patrz nadruk przy numerze partii
Technika utrwalenia: sterylizacja
Zawartość netto: 170 g
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Wartość odżywcza
Cukry: 0,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Wartość energetyczna kcal: 363 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1501 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 12 g
Zawartość soli: 1,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 35 g
Zawartość węglowodanów: 0,5 g
Inne informacje
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie