Konserwa mięsna sterylizowana
Składniki: Mięso z golonki wieprzowej 50%, woda, mięso wieprzowe 10%, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy (gorczyca) ,ekstrakty przypraw, aromaty, białko wieprzowe, cukier, stabilizatory: E450, E451, wzmacniacze smaku – E621, E635, przeciwutleniacz E316, ekstrakt drożdżowy, hydrolizat białka sojowego, substancja konserwująca E250.
Technika utrwalenia: sterylizacja
Zawartość netto: 110 g
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 110 g
Inne informacje
Dodatki zawarte w produkcie (E-symbole): E250 Azotyn sodu, E450 Difosforany, E451 Trifosforany, E621 Glutaminian monosodowy, E635 5’rybonukleotyd disodowy, E316 Izoaskorbinian sodu
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Tak