Składniki: Wątroba dorszowa atlantycka (50%), sól
Technika utrwalenia: sterylizacja
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 176 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: <0,5
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
Wartość energetyczna kcal: 525 kcal
Wartość energetyczna kJ: 2161 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 6 g
Zawartość soli: 0,9 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 55,46 g
Zawartość węglowodanów: <0,5