Konserwa rybna sterylizowana
Składniki: 55% tusza storni ze skórą (flądra Platichthys flesus, złowione w Morzu Bałtyckim, FAO 27IIId za pomocą włoków), 35% olej aromatyzowany: olej rzepakowy, ekstrakt papryki; 9% warzywa w zmiennych proporcjach: papryka czerwona, cebula; 0,02% papryka ostra mielona, sól, regulator kwasowości: kwas octowy.
Zawartość netto: 170 g
Technika utrwalenia: sterylizacja
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 204 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Może zawierać
Wartość odżywcza
Cukry: <0,5
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Wartość energetyczna kcal: 325 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1344 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 11 g
Zawartość soli: 1,3 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 31 g
Zawartość węglowodanów: 0,6 g
Inne informacje
Funkcje dodatków obecnych w produkcie (zadeklarowanych jako dodatki lub numery E): Regulator kwasowości
Zawiera substancje konserwujące: Nie