Konserwa rybna sterylizowana
Składniki: 50% kawałki filetów z karpia panierowanego i smażonego: filety z karpia (Cyprinus Carpio), mąka kukurydziana, olej rzepakowy; 30% sos pomidorowy: woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cebula prażona (cebula, olej palmowy nieutwardzony, mąka pszenna, sól), sól, przyprawy, ekstrakt pieprzu; 20% warzywa w zmiennych proporcjach (marchew, seler, pietruszka, por).
Zawartość netto: 170 g
Technika utrwalenia: sterylizacja
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 204 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Wartość odżywcza
Cukry: 3,2 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Wartość energetyczna kcal: 121 kcal
Wartość energetyczna kJ: 507 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 12 g
Zawartość soli: 1,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 4,6 g
Zawartość węglowodanów: 7,8 g
Inne informacje
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie