Dr. Oetker Żelfix uniwersalny 20g
Składniki: cukier, substancja żelująca (pektyny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (kwas sorbowy). Możliwa obecność glutenu i mleka.
Przeznaczenie: Do przyrządzania konfitur.
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 300 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1265 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 1,1 g"
"Zawartość soli: 2,3 g"
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 g
Cukry: 46 g
Zawartość węglowodanów: 46 g