Dr.Oetker Żelatyna 50G

W każdym domu choć raz w roku używa się żelatyny - na przykład tradycją wigilijną w Polsce jest karp w galarecie. Poprzez swoją klarowność i szybkość tężenia żelatyna Dr. Oetkera jest nie tylko idealna do galaret z ryb, mięs i warzyw, ale także do kremów, serników na zimno i musów. Użycie jej jest bardzo proste: odmierzoną ilość wsypać do gorącego płynu (wywaru lub wody) i dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia. Jeżeli użyjesz żelatyny do słodkich potraw, rozpuść ją w małej ilości gorącej wody i po wystudzeniu dodaj do mleka lub bitej śmietany.
  • Rabat: -0,55 zł (10 %)
  • (Rabat brutto: -0,59 zł (10 %))
  • Cena brutto: 5,32 zł / szt. 4,93 zł / szt.
  • 50 g ( 106,40 zł za 1 kg )
  • szt.
  • Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Składniki: Żelatyna spożywcza zwykła pochodzenia wieprzowego
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: PolskaTyp: Żelatyna
Przeznaczenie: Do rozpuszczenia
Zawartość netto: 50 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 234 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Inne informacje
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera surowce GMO: Tak