Śmietan-fix Dr. Oetkera to od wielu lat niezastąpiony pomocnik przy pieczeniu tortów z masami na bazie śmietany. Jeśli użyjesz go do ubicia śmietany, nie zmieni jej naturalnej konsystencji. Przy użyciu Śmietan-fixu naturalna bita śmietana długo zachowuje dekoracyjne kształty i nie zmienia konsystencji.
Składniki: glukoza, skrobia modyfikowana
Typ: Śmietanka w proszku
Przeznaczenie: Do pieczenia
Zawartość netto: 9 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 297 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 48 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Wartość energetyczna kcal: 369 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1569 kJ
Wielkość porcji: 9 g
Zawartość białek: 0,1 g
Zawartość soli: 0,01 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 g
Zawartość węglowodanów: 92 g