Proszek do pieczenia Dr.Oetkera gwarantuje już od 1891 roku udane wypieki o pulchnej konsystencji. Ciasto z proszkiem do pieczenia Dr. Oetkera jest zawsze smaczne i udane. Składniki: substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu), mąka pszenna, skrobia. Możliwa obecność mleka.
Typ: Proszek do pieczenia
Przeznaczenie: Do pieczenia
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 72 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Alergeny:
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak