Pasta waniliowa powstaje z najbardziej szlachetnej wanilii Bourbon pochodzącej w królestwa wanilii, Madagaskaru. Wraz ze swoimi naturalnymi ziarenkami, w wygodnej formie gładkiego żelu, aromatyzuje nadając esencjonalny i intensywny waniliowy smak wypiekom oraz deserom. Doskonale rozprowadza się w ciastach i kremach. Idealna również do polew, sosów, bitej śmietany, lodów czy naleśników. Dozowanie to ok. 2 - 4 łyżeczki na 250 g mąki.
Składniki: inwertowany syrop cukrowy, woda, 15% ekstrakt wanilii Bourbon, 2% ziarna wanilii, substancja zagęszczająca
Przeznaczenie: Dodatek smakowy
Zawartość netto: 19 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 1344 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie