Biszkopt od Dr. Oetkera stanowi idealną bazę do przygotowywania tortów, ciast z owocami i wielu innych wypieków.
Składniki: cukier, mąka pszenna, skrobia pszenna, substancje spulchniające (difosforan disodowy, wodorowęglan sodu), mleko w proszku odtłuszczone, maltodekstryna, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym, estry kwasów tłuszczowych i glikolu propylenowego), stabilizator (difosforan tetrasodowy), aromat
Rodzaj: W proszku
Smak: Biszkoptowy
Zawartość netto: 400 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 96 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera surowce GMO: Tak