Cukier puder to bardzo drobno zmielony cukier kryształ. To znakomity składnik do wypieku delikatnych i pulchnych ciast, przygotowywania lekkich kremów, bitej śmietany a także mas serowych i makowych. Doskonale nadaje się do ozdabiania wypieków i deserów. ŚWietnie również sprawdza się jako składnik lukru czy polewy, które dzięki niemu są elastyczne, nie pękają i po wyschnięciu mają intensywnie świetlisty, biały kolor. Składniki: Cukier puder
Rodzaj: Biały
Stopień rozdrobnienia: Kryształki standard
Zawartość netto: 10 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 70 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Alergeny:
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie