Cukier puder trzcinowy DIAMANT przeznaczony jest do przygotowania polew, posypek, a takze wypiekow, kremow i deserow, ktorym nadaje zlocista barwe i delikatny trzcinowy posmak. Dzieki zawartosci tapioki, lukier przygotowany na bazie cukru pudru trzcinowego jest blyszczacy i ma elastyczna konsystencje. Pakowany w doypack 300g. Opakowanie z zamknieciem strunowym pozwala na wygodne korzystanie z produktu a takze zabezpiecza cukier przed wilgocia, zanieczyszczeniem i wysypaniem. Stabilna podstawa umozliwia dobre wyeksponowanie cukru pudru na polce. Składniki: Cukier trzcinowy, skrobia z tapioki
Rodzaj: Trzcinowy
Stopień rozdrobnienia: Puder
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 60 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Alergeny:
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie