Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Polska
Podmiot wprowadzający do obrotu: Pfeifer & Langen Marketing Ulica i numer: Mickiewicza 35 Kod pocztowy i miasto: 60-837 Poznań PL
Waga netto: 1 kg
Waga brutto: 1,01 kg
Cukier Gruba Rafinada DIAMANT to cukier o duzych, snieznobialłych krysztalach, nadajacy sie doskonale na dekoracyjna posypke na ciasta, ciasteczka i desery. W trakcie pieczenia nie rozpuszcza sie i nie zmienia swojego zabarwienia. Jest idealny do slodzenia kawy, herbaty i innych goracych napojow. Wizualnie efektowny, swietnie prezentuje sie w cukiernicy i moze byc ozdoba kazdego stolu. Składniki: Cukier biały
Rodzaj: Biały
Stopień rozdrobnienia: Kryształki grube
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 96 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Alergeny:
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie