Premium Ocet Jabłkowy Develey powstaje poprzez fermentację dorodnych i soczystych jabłek. Produkt nieutrwalony przez pasteryzację oraz niefiltrowany dzięki czemu zawiera naturalny osad oraz zachowuje wszystkie cenne aktywne żywe kultury bakterii octowych.
Unikalna jakość octu pozwala na wykorzystanie z powodzeniem do wielu potraw w każdej kuchni. Produkt szczególnie ceniony ze względu na swoje walory smakowe oraz powszechnie znane właściwości trawienne.
Zmętnienie octu, związane z obecnością osadu, jest naturalną typową cechą produktów niefiltrowanych i nie stanowi wady produktu.
Składniki: ocet jabłkowy
Pojemność: 250 ml
Zawartość netto: 253 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 182 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Alergeny:
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie