Premium Ocet Jabłkowy Develey powstaje poprzez fermentację dorodnych i soczystych jabłek. Produkt nieutrwalony przez pasteryzację oraz niefiltrowany dzięki czemu zawiera naturalny osad oraz zachowuje wszystkie cenne aktywne żywe kultury bakterii octowych.
Unikalna jakość octu pozwala na wykorzystanie z powodzeniem do wielu potraw w każdej kuchni. Produkt szczególnie ceniony ze względu na swoje walory smakowe oraz powszechnie znane właściwości trawienne.
Zmętnienie octu, związane z obecnością osadu, jest naturalną typową cechą produktów niefiltrowanych i nie stanowi wady produktu.
Składniki: ocet jabłkowy
Pojemność: 250 ml
Zawartość netto: 253 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 182 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Ilość porcji w opakowaniu: 50 szt.
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Wielkość porcji: 5 ml