Maślak marynowany Devaldano to produkt, który powstał z myślą o tradycyjnej polskiej kuchni. Doskonały jako zakąska, dodatek na kanapkę czy do koreczków.
Maślaki mają niezwykle subtelny smak oraz delikatną, miękką strukturę. To grzyby wprost stworzone do marynowania! Unikalna receptura zalewy sprawia, że uwalnia się ich niepowtarzalny, słodko-kwaśny smak.
Składniki: Maślak zwyczajny kostka 54%, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy (w tym gorczyca).
Rodzaj: Marynowane
Dodatki: regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Zawartość netto: 280 g
Masa netto produktu po odcieku: 150 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 248 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie