Bułka tarta typu Panko, idealna do panierowania kurczaka, ryb, sznycli wieprzowych, owoców morza, krokietów, warzyw i serów
Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, sól
Stopień rozdrobnienia: Średnio rozdrobnione suszone
Zawartość netto: 200 g
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak