Ryż do sushi obok świeżej ryby czy owoców morza, podstawowy element najpopularniejszego dania kraju kwitnącej wiśni, jakim jest sushi. Ryż, który państwu proponujemy różni się trochę od tego, używanego zwykle w polsce. Odznacza się dużą kleistością, dzięki czemu łatwiej wykonać z niego sushi.
Składniki: ryż 100%
Rodzaj: Do sushi
Typ: Biały
Zawartość netto: 500 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 75 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie