Mieszanka kruchych i delikatnych warzyw z fasolą mung i pędami bambusa idealnie pasuje do dań kuchni chińskiej i wietnamskiej. Orientalnego smaku dodają grzyby. Całość świetnie komponuje się w daniach z woka. Wykorzystywane głównie w kuchni chińskiej i wietnamskiej. Doskonałe jako chrupiaca sałatka na zimno i dodatek do dań z makaronem.
Składniki: mieszanka warzyw 51,8 % (kiełki fasoli mung, marchewka, pędy bambusa), woda, grzyby (Ucho Bzowe), cukier, sól, ocet spirytusowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancja wiążąca: chlorek wapnia.
Rodzaj: W zalewie
Zawartość netto: 330 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 190 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 126 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
"Zawartość białek w porcji (ogólnie): 3,5 g"
"Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 3,8 g"
"Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,79 g"
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 2 g
"Zawartość węglowodanów w porcji: 8,5 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 56 kcal
Wartość energetyczna kJ: 234 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 3,5 g"
"Zawartość błonnika: 3,8 g"
"Zawartość soli: 0,79 g"
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 0 g
Cukry: 2 g
"Zawartość węglowodanów: 8,5 g"