Fasola czerwona to meksykański klasyk szturmem zdobywający kuchnie na całym świecie. Sycąca, pełna niezbędnego potasu i fosforu, jest doskonałą alternatywą dla mięs w kuchni wegańskiej. Szybko przyrządzisz z niej pastę na kanapki - wystarczy zmiksować, dodać ulubione przyprawy i gotowe! Pożywny sposób na dobry początek dnia.
Składniki: Fasola czerwona, woda, sól
Rodzaj: Konserwowe
Zawartość netto: 200 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 120 g
Pojemność: 212 ml
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 270 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie